15 september weer Papacafé!

Ben jij papa en heb je kinderen in de leeftijd 0 t/m 4 jaar? Woon je in Vleuten-De Meern of Leidsche Rijn? Kom dan samen met je kind naar het Papacafé!

15 September weer Papacafé! Wissel ervaringen uit over het vaderschap met andere papa’s uit de buurt. Vraag of geef tips en tricks aan elkaar over opvoeden. Speel met je kind onder het genot van een kopje koffie of thee. Bij het Papacafé gaan we ook regelmatig professionals betrekken op het gebied van vaderschap, opvoeding en lifestijl. Het is de bedoeling dat er op deze manier tips/adviezen en coaching gegeven worden. Dit kan door middel korte presentaties aan de groep mini-workshops en indien daar behoefte aan is individuele gesprekken. Wil je als vader meer kennis en inzicht opdoen je rol als opvoeder en alles wat daarbij komt kijken? Als deelnemende papa kun je zelf ideeën aandragen.

Dit alles doen we in een ontspannen en respectvolle sfeer waarbij er zeker veel gelachen mag worden en het zeker niet alleen over opvoeding hoeft te gaan. Genieten en wat opsteken van elkaar is het doel van het Papacafé!! Het papacafé wordt ondersteund door Welzaam, de sociaal makelorganisatie van Vleuten-De Meern.

Het Papacafé is er in de maanden september, oktober, november en december elke 2e vrijdag van de maand en kost €1,- keer.

Voor meer informatie kunt u mailen naar mailpapacafe@gmail.com of bellen met sociaal makelaar Saida Marouf: 06-34 73 60 66

Lees hier de nieuwsbrief van het Papacafe

Communicatie_PR

Communicatie_PR

medewerker communicatie bij Welzaam Vleuten-De Meern
pr.communicatie@welzaamutrecht.nl
030 30 20 676
Communicatie_PR

Laatste artikelen door Communicatie_PR (Alles bekijken)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather