Wil vanaf september ook in De Pijler

Op dinsdag 5 september 10 uur wordt een nieuw informatiepunt van Wil geopend in De Pijler. Voor al je vragen over de buurt! 

Wil je de wijk beter leren kennen? Heb je een vraag? Ben je op zoek naar activiteiten? Kom naar de feestelijke opening en maak kennis met de mensen achter Wil in De Pijler.

We gaan met elkaar op zoek naar antwoorden op vragen en in gesprek over wat er nodig, te doen en mogelijk is.  

Demo website en thematafels

Tijdens de feestelijke opening krijg je een demo van de nieuwe website www.wilinjebuurt.nl. Aan thematafels verkennen we wat er nodig en mogelijk is op het gebied van Ontmoeting & contactPraktische hulp en Actief voor je buurt. Heb je vragen, ken je de buurt of wil je actief worden? Welkom aan tafel!

Neem buren en collega´s mee!

In Wil helpen buurtgenoten elkaar op weg, waar nodig met hulp van professionals. Je wordt dan ook van harte uitgenodigd om je buren en collega´s mee te nemen. Mensen die de weg in de wijk wel of niet kennen, met of zonder vraag en wel of niet actief in de buurt. Iedereen is welkom.

Vragen?

Kom dinsdag 5 september van 10:00 tot 12:00 naar De Pijler, Bovenpolder 80, De Meern! Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@wilinjebuurt.nl. We rekenen op je komst!

Janneke van der Meulen

Janneke van der Meulen

sociaal makelaar bij Welzaam Vleuten- De Meern
06 23 63 22 17
jannekevandermeulen@welzaamutrecht.nl
Janneke van der Meulen

Laatste artikelen door Janneke van der Meulen (Alles bekijken)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather