Buurtcentrum de Pijler

Buurtcentrum de Pijler in de wijk Veldhuizen is er voor iedereen, van jong tot oud. Je kunt hier meedoen aan verschillende activiteiten, van gym en hiphopdance tot knutselen en klaverjassen. Op de website van buurtcentrum de Pijler vind je het activiteitenoverzicht. Je bent van harte welkom voor een kopje koffie en een praatje. Ieder maand organiseert een groep vrijwillige buurtbewoners eetcafé de Pijler. Ook kun je hier terecht voor rijbewijskeuring. Kinderen en jongeren kunnen langs komen voor een spelletje, een praatje of om te gamen op de playstation.

Mis je een activiteit in het buurtcentrum? Laat dit weten aan de sociaal beheerders. Zij kijken graag of ze dit voor de wijk kunnen organiseren.

De Pijler wordt beheerd door een samenwerking van de Pijlerraad, de gemeente Utrecht en een sociaal beheerder van Welzaam.

Openingstijden 
09.00 – 23.00 uur

Vrijwilligers gezocht
De Pijler zoekt nog vrijwillige gastvrouw/heren.

Ruimte huren
Bent u voor een activiteit op zoek naar een ruimte? Reserveer dan een ruimte via de gemeente Utrecht op www.utrecht.nl/verhuur of bel 030 – 286 00 00. Het is niet mogelijk om een ruimte in De Pijler te huren voor privé feestjes, zoals bruiloften of verjaardagen.

Contactgegevens
Bovenpolder 80
3453 NP De Meern
www.depijler.org 
Sociaal beheerders: Adil Chebli
06-81 31 84 61
Ank van Engelen
06-39 56 39 45

Adil Chebli

Adil Chebli

sociaal beheerder bij Welzaam Vleuten- De Meern
06-81 31 84 61
adilchebli@welzaamutrecht.nl
Adil Chebli
Ank van Engelen

Ank van Engelen

sociaal beheerder bij Welzaam Vleuten- De Meern
06-39 56 39 45
ankvanengelen@welzaamutrecht.nl
Ank van Engelen

Laatste artikelen door Ank van Engelen (Alles bekijken)