Dag van de mantelzorg

 

Op zaterdag 10 november is het weer de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. Het motto van dit jaar is ‘Mantelzorg mag een naam hebben’. Een breed thema waarin het erkennen en waarderen van mantelzorgers centraal staat. Op vrijdag 9 november zullen medewerkers en vrijwilligers van diverse organisaties in gesprek gaan met mensen op het winkelcentrum Vleuterweide, de Veldhof en Leidsche Rijn Centrum.

De vragen die we het winkelend publiek willen stellen zijn onder andere: Zorgt u voor een familielid of naaste? Kent u iemand die dit doet? Of juist verzorgd wordt? Krijgt u ondersteuning of hulp? We willen verder de mensen informeren over waar zij als mantelzorger terecht kunnen voor informatie of hulp.
Ook wordt er iets lekkers en iets gezonds uitgedeeld, gesponsord door de mensen van de Brazzerie van Abrona, Albert Heijn/Vleuterweide en de Plus/Veldhof. Zij ondersteunen deze actie van harte. De medewerkers die met de mensen in gesprek gaan zijn van de Buurtteams, Wijkverpleging (Careyn en Rijnhoven), sociaal makelaars van Welzaam. Steunpunt Mantelzorg Utrecht van U-centraal, WIL in je buurt en kwartiermakers.

Communicatie_PR

Communicatie_PR

medewerker communicatie bij Welzaam Vleuten-De Meern
pr.communicatie@welzaamutrecht.nl
030 30 20 676
Communicatie_PR

Laatste artikelen door Communicatie_PR (Alles bekijken)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather