Eethuis ’t Dorpsplein

 

 

 

 

 

 

“Eethuis `t Dorpsplein”
Locatie: Buurthuis de Schakel,
Schoolstraat 11, Vleuten

De zomer komt er aan en daarmee ook de vakantietijd.
Dat betekent dat het buurthuis De Schakel in Vleuten de maanden juli en augustus gesloten is en er niet met elkaar gegeten kan worden. Helaas, vooral omdat we de gezelligheid en het lekkere eten moeten missen.
Op 25 mei staan heerlijke zomerstamppotjes op het menu. De laatste maaltijd van dit seizoen, op vrijdag 29 juni, brengt ons in Italiaanse sferen met een overheerlijke lasagne voorafgegaan door een pittige carpaccio en panna cota toe.

Terugkijkend vanaf de start eind september vorig jaar, kunnen we stellen dat het “Eethuis ’t Dorpsplein” een groot succes is. De voorbereidingen om na de vakantie weer samen te eten zijn in volle gang. We beginnen na de vakantie op vrijdag 28 september 2018 met een maaltijd die ons doet denken aan Oostenrijk. Ook de maanden erna zal er elke laatste vrijdag van de maand weer een heerlijk buffet geserveerd worden. Wijkbewoners kunnen dan aanschuiven voor een driegangendiner met aperitief en koffie toe voor de prijs van 12 euro. Met U-pas 1 euro korting.
Aanmelden/afmelden vanaf de 1e van de maand tot 3 dagen voor het diner bij uw gastvrouw Magda Spermon, tel 030-6773307 of per e-mail: spermonmc@ziggo.nl

Het team van “Eethuis `t Dorpsplein” wenst u een fijne en zonnige zomer.
Voor informatie en menu’s: www.eethuisdorpsplein.jouwweb.nl

Communicatie_PR

Communicatie_PR

medewerker communicatie bij Welzaam Vleuten-De Meern
pr.communicatie@welzaamutrecht.nl
030 30 20 676
Communicatie_PR

Laatste artikelen door Communicatie_PR (Alles bekijken)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather