Hart voor computers en medewijkbewoners? Digitale Bruisplekken zoekt uitbreiding!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digitale Bruisplekken zoekt uitbreiding!

De maatschappij digitaliseert in rap tempo en steeds meer zaken moeten online geregeld worden. Welzaam heeft in samenwerking met Digiwijs verschillende Digitale Bruisplekken ontwikkeld in Vleuten–De Meern, zodat bewoners laagdrempelig hulp kunnen krijgen bij digitale vragen. Het enthousiaste vrijwilligersteam is wegens succes op zoek naar uitbreiding.

Een Digitale Bruisplek is een ontmoetingsplek in de buurt, met een inloopspreekuur waar bewoners terecht kunnen met digitale vragen, zich kunnen opgeven voor diverse cursussen en vaardigheden kunnen oefenen. Op dit moment zijn er inloopspreekuren en cursussen in Buurtcentra De Pijler, De Schakel en De Weide Wereld.

Iedereen uit de wijk met vragen over gebruik van computer of internet kan langskomen op de volgende wekelijkse inloopspreekuren:

Maandag 10-12 uur in Buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11, Vleuten
Donderdag 13-15 uur in Buurcentrum De Pijler, Bovenpolder 80, De Meern
Vrijdag 14-16 uur in Buurtcentrum De Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, Vleuten

Bent u handig in het gebruik van computers en internet en wilt u dit graag leren én overbrengen aan anderen? Meld u dan aan als digitaal vaardige vrijwilliger voor het inloopspreekuur of docent. Als digitaal vaardige vrijwilliger houdt u zich bezig met het opzetten en uitvoeren van de digitale spreekuren. Als docent geeft u in samenwerking met een andere vrijwilliger een computer- en/of tabletcursus. U krijgt training van Digiwijs en een kleine vergoeding voor het geven van lessen.
Wilt u zich opgeven of meer informatie? Stuur een mail met uw naam en telefoonnummer naar digitalebruisplek@gmail.com

Communicatie_PR

Communicatie_PR

medewerker communicatie bij Welzaam Vleuten-De Meern
pr.communicatie@welzaamutrecht.nl
030 30 20 676
Communicatie_PR

Laatste artikelen door Communicatie_PR (Alles bekijken)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather