Huiskamers van de Wijk

Een Huiskamer van de Wijk is een plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Ze kunnen binnenlopen voor een praatje of een kopje koffie/thee. De Huiskamer is ook bij uitstek de plek waar mensen (samen) activiteiten kunnen opzetten. Welzaam rolt sinds 2016 dit succesvolle project uit in Vleuten en in de Meern. U kunt wekelijks terecht bij één van de twee huiskamers.

Huiskamer van de Wijk… Vleuten
De huiskamer van Vleuten is in de Cultuurcampus. Deze huiskamer organiseren we samen met Rijnhoven. Er zijn diverse activiteiten. U bent ook welkom om alleen een praatje te komen maken. Er is nog ruimte voor meer activiteiten, dus kom gerust langs om te praten over uw idee!

De huiskamer van Vleuten is op de maandag van 10:00-12:00 geopend. Wanneer er genoeg betrokken buurtbewoners zijn, zullen we de openingstijden uitbreiden.

Locatie: Cultuurcampus, Burchtpoort 16, Vleuterweide

Huiskamer van de Wijk … De Meern
De Huiskamer van de Meern vindt u in de Schalm. Op dit moment kunt u er onder andere meedoen aan het maken van Droomdekens – quilten /maken van droomdekentjes, bloemschikken (op aanvraag), spelletjes, biljarten/kaarten
U bent ook welkom om alleen een praatje te komen maken. Er is nog ruimte voor meer activiteiten, dus kom gerust langs om te praten over uw idee! Sinds kort worden er vanuit de huiskamer ook uitstapjes in de omgeving gemaakt, zoals een bezoek aan het Maximapark.

Op dit moment is de Huiskamer op de woensdagochtend vanaf 10:00 uur geopend en op de vrijdag van 10:00-12:00 . De huiskamer eindigt wanneer iedereen naar huis is, meestal rond 12:30. Wanneer er genoeg betrokken buurtbewoners zijn, zullen we de openingstijden uitbreiden.

Locatie: Buurtcentrum De Schalm, Oranjelaan 10, De Meern

Meedenken en meedoen
Buurtbewoners die willen meedenken en meedoen in de Huiskamers zijn van harte welkom! Neem hiervoor contact op met sociaal makelaars Jan of Janneke.

Naast Huiskamers van de Wijk is er in Buurtcentrum de Schakel een buurtkamer voor senioren. Lees hier wat het verschil is tussen een buurtkamer en de huiskamer.

Jan Bloemkolk

Jan Bloemkolk

sociaal makelaar bij Welzaam Vleuten- De Meern
06-55896770
janbloemkolk@welzaamutrecht.nl
Jan Bloemkolk
Janneke van der Meulen

Janneke van der Meulen

sociaal makelaar bij Welzaam Vleuten- De Meern
06 23 63 22 17
jannekevandermeulen@welzaamutrecht.nl
Janneke van der Meulen

Laatste artikelen door Janneke van der Meulen (Alles bekijken)