Oproep: Bij wie woont het Gouden Stokstaartje in 2019?

 

GEI.nl oftewel Gewenst Eigen Initiatief maakt op 11 januari 2019 bekend tijdens de NieuwjaarsTOOST Leidsche Rijn en Vleuten – de Meern bij wie het Gouden Stokstaartje in 2019 gaat wonen.
Wil je zelf iemand voordragen, dat kan: via één van de leden van de werkgroep NieuwjaarsTOOST

Het gouden stokstaartje is de jaarlijkse wisseltrofee voor “Initiatiefnemer voor de wijken Leidsche Rijn en Vleuten – de Meern”.

Een stokstaartje is sociaal, waakzaam, grappig, actief, energiek, vriendelijk en een harde groepswerker. Dit stokstaartje logeert elk jaar ergens anders in Leidsche Rijn of Vleuten – de Meern. Waar logeert het stokstaartje in 2019? Bij iemand die is voorgesteld door jou, misschien?

Doe ook een voorstel: Wie is volgens jou de initiatiefnemer in Leidsche Rijn en Vleuten – de Meern, die het stokstaartje in 2019 mag huisvesten? Deze oproep is bedoeld voor iedereen die denkt: “Dat stokstaartje gun ik wel een jaartje bij ….”. Kom in actie! Schrijf een bericht en geef daarbij aan waarom je denkt dat het stokstaartje zich juist bij deze persoon thuis zal voelen. Dat kan zijn in Vleuten – de Meern of in Leidsche Rijn.

Stuur je voorstel met toelichting uiterlijk 10 december 2018 naar info@g-e-i.nl onder vermelding van “Voorstel voor stokstaartje 2019”. De werkgroep NieuwjaarsTOOST Leidsche Rijn en Vleuten – de Meern maakt tijdens de TOOST op 11 januari 2019 bekend, bij wie het stokstaartje in 2019 mag wonen. Dankjewel!

Hartelijke groet, namens de organisatie NieuwjaarsTOOST Leidsche Rijn en Vleuten de Meern, Dineke Oudijk, verbindingsarchitect.

Communicatie_PR

Communicatie_PR

medewerker communicatie bij Welzaam Vleuten-De Meern
pr.communicatie@welzaamutrecht.nl
030 30 20 676
Communicatie_PR

Laatste artikelen door Communicatie_PR (Alles bekijken)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather