Oproep: Wie is volgens jou de initiatiefnemer?

 

Het gouden stokstaartje: jaarlijkse wisseltrofee voor “Initiatiefnemer voor de wijken Leidsche Rijn en Vleuten – de Meern”

Een stokstaartje is sociaal, waakzaam, grappig, actief, energiek, vriendelijk en een harde groepswerker. Dit stokstaartje logeert elk jaar ergens anders in Leidsche Rijn of Vleuten – de Meern. Waar logeert het stokstaartje in 2018? Bij iemand die is voorgesteld door jou, misschien?

Doe ook een voorstel: Wie is volgens jou de initiatiefnemer in Leidsche Rijn en Vleuten – de Meern, die het stokstaartje in 2018 mag huisvesten? Deze oproep is bedoeld voor iedereen die denkt: “Dat stokstaartje gun ik wel een jaartje bij ….”. Kom in actie! Schrijf een bericht en geef daarbij aan waarom je denkt dat het stokstaartje zich juist bij deze persoon thuis zal voelen. Dat kan zijn in Vleuten – de Meern of in Leidsche Rijn.

Stuur je voorstel naar info@g-e-i.nl onder vermelding van “Voorstel voor stokstaartje 2018”. We maken tijdens de NieuwjaarsTOOST Leidsche Rijn en Vleuten – de Meern, op een dag in januari 2018, bekend bij wie het stokstaartje in 2018 mag wonen. Dankjewel!

Hartelijke groet, Gewenst Eigen Initiatief, verblijf van het gouden stokstaartje in 2017.

Communicatie_PR

Communicatie_PR

medewerker communicatie bij Welzaam Vleuten-De Meern
pr.communicatie@welzaamutrecht.nl
030 30 20 676
Communicatie_PR
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather