BuurtRijk

Met BuurtRijk maakt Welzaam zich sterk voor bewoners uit Vleuten-De Meern die zich vanwege hun leeftijd, seksuele voorkeur, beperking en/of culturele- of geloofsachtergrond niet volledig thuis voelen in de wijk. Door belanghebbende organisaties en betrokken wijkbewoners bij elkaar te brengen, creëren we een gezamenlijk maatschappelijk belang  waar vanuit gehandeld kan worden. Zo ontstaat meer draagvlak voor diversiteit en eigenheid in de wijk.

Waarom BuurtRijk?
Bewoners willen zich prettig voelen in hun buurt of wijk. Dat kan op verschillende manieren gebeuren, maar het begint bij jezelf en je buren. Een goede omgang met elkaar is uitgangspunt, maar hoe gaan we om met verschillen? Samen werken we aan een positieve (leef)omgeving, waar iedereen zich thuis kan en mag voelen, ondanks verschillen.

Hoe doen we dat?
We organiseren BuurtRijk  bijeenkomsten en haken aan bij bestaande activiteiten. Samen met het Stut Theater werken we aan een voorstelling met en door inwoners van Vleuten-De Meern.

Wilt u zelf iets kwijt over uw thuisgevoel in de wijk of voelt u zich op welk manier dan ook aangesproken tot thema’s als interculturaliteit en diversiteit? Deel dit met sociaal makelaar Nadoua Dahmane. Samen komen we verder.

Volg  BuurtRijk op Facebook

Nadoua Dahmane

Nadoua Dahmane

sociaal makelaar bij Welzaam Vleuten- De Meern
06-26 04 24 29
nadouadahmane@welzaamutrecht.nl
Nadoua Dahmane

Laatste artikelen door Nadoua Dahmane (Alles bekijken)