Sociale duizendpoot gezocht!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij sociaal, houd je van de levendigheid die kinderen met zich mee brengen en lijkt het je leuk om je voor enkele uren op vrijwillige basis in te zetten voor de opening van één van de twee buurtspeeltuinen in Vleuten De Meern? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen zorgen we ervoor dat de buurtspeeltuinen geopend kunnen zijn voor de kinderen uit de buurt. Als speel- en ontmoetingsplek waar ook ouders en andere buurtbewoners zich thuis voelen.

De buurtspeeltuinen zijn elke dag open. Dagelijks enkele uren na schooltijd en s’middags op weekenddagen. De buurtspeeltuinen hebben een buitenspeelruimte met speeltoestellen, zand, water, fietsjes en daarnaast een knus speeltuingebouw, het ‘honk’. Voor kinderen, ouders en andere bewoners zijn de speeltuinen dé ontmoetingsplek in hun buurt. Het creëren van een huiselijke sfeer, contact met andere bewoners/ vrijwilligers, genieten en plezier hebben staan voorop. Werken in de speeltuin is dan ook dankbaar werk.

Vrijwilligerswerk doe je niet alleen. Naast contact met andere vrijwilligers word je ondersteund door een vaste sociaal makelaar van Stichting Welzaam. Daarbij is de mogelijkheid (vreedzame) training te volgen en ontvang je indien van toepassing onkostenvergoeding. Aansprakelijkheid is geregeld via de Domstadpolis van de gemeente Utrecht.

Ben jij die sociale duizendpoot die (een van) deze speeltuinen kan versterken en ben je minimaal 1 middag per week beschikbaar? Dan kun je contact opnemen met Aster Blaauboer, sociaal makelaar via asterblaauboer@welzaamutrecht.nl of 06-81318632. www.welzaamutrecht.nl

Aster Blaauboer

Aster Blaauboer

sociaal makelaar bij Welzaam Vleuten- De Meern
06-81 31 86 32
asterblaauboer@welzaamutrecht.nl
Aster Blaauboer

Laatste artikelen door Aster Blaauboer (Alles bekijken)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather