Streetsports

In wijken waar overlastklachten zijn, organiseren Welzaam, Harten voor Sport en Stichting JoU sport- en spelactiviteiten voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar. Op dit moment is Streetsport wekelijks bij de Brede School Weide Wereld.

Met Streetsports stimuleren we de veiligheid en vreedzame omgang; enthousiasmeren we kinderen en jongeren voor sport en bewegen en begeleiden we kwetsbare jongeren naar zinvolle bezigheden. Het streven is dat buurtbewoners en jongeren het initiatief uiteindelijk zelfstandig voortzetten.

In 2016 organiseerden de drie organisaties Streetsport bij het Bosch en Duinpark. De activiteit was een groot succes. Inmiddels kennen de buurtkinderen en ouders elkaar goed en spelen ze regelmatig op vreedzame wijze buiten. Ook de overlastklachten uit de buurt zijn verdwenen. Vandaar dat Streetsports verhuisd is.

Meedoen?
Wij zijn elke donderdag van 15:00 tot 17:00uur bij de Weide Wereld. Deelname is gratis.

Streetsports

#Streetsports stimuleert de veiligheid en vreedzame omgang; enthousiasmeren van kinderen en jongeren voor sport en bewegen en begeleiden van kwetsbare jongeren naar zinvolle bezigheden. #welzaam #deweidewereld http://www.welzaamutrecht.nl/?s=streetsport

Geplaatst door Welzaam Vleuten De Meern op vrijdag 17 november 2017

Saida Marouf

Saida Marouf

sociaal makelaar bij Welzaam Vleuten- De Meern
06-34736066
saidamarouf@welzaamutrecht.nl
Saida Marouf

Laatste artikelen door Saida Marouf (Alles bekijken)