Klussendienst zoekt tuinvrijwilligers!

tuinvrijwilligers klussendienst heg snoeien

De klussendienst is een groep vrijwilligers, die hun buurtgenoten helpt met huis- en tuinklussen. Het aantal aanvragen voor tuinklussen groeit. Daarom zijn we met spoed op zoek naar meer tuinvrijwilligers. De klussendienst is één van de vijf burenhulp-diensten van Welzaam.  Deze diensten zijn er voor wijkbewoners  uit de wijk Vleuten-De Meern, die geen beroep kunnen doen op familie of bekenden en toch ondersteuning nodig hebben.

Voor de klussendienst zoeken we vrijwilligers die kleine tuinklussen kunnen verrichten die de bewoner/hulpvrager zelf niet meer aankan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het snoeien van de heg of het wieden van onkruid. Deze meeste klussen vinden plaats in de maanden maart tot en met oktober. De uitvoering van een tuinklus mag maximaal twee uur duren.

Heeft u belangstelling om vrijwilliger/tuinklusser te worden bij Welzaam? Vindt u onderling contact en hulp in de wijk ook belangrijk? Heeft u een goed sociaal hart en wilt u kwetsbare mensen een beetje helpen?  

Neem dan contact op met  de Telefoondienst via 030 677 31 31 elke werkdag tussen 9.00 en 11.00 uur. Mailcontact kan ook via wo@welzaamutrecht.nl onder vermelding van vrijwilliger/tuinklusser.

Burenhulpdiensten Welzaam

Burenhulpdiensten Welzaam

030 - 677 31 31 (ma t/m vrij van 09:00-11:00)
wo@welzaamutrecht.nl
Burenhulpdiensten Welzaam
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather