Vacature voor coördinator(-duo) Boodschappen Hulpdienst

De vrijwillige coördinatoren van de Boodschappen Hulpdienst werken voor en met buurtbewoners uit Vleuten-De Meern. Zij hebben als belangrijkste taak het maken en bewaken van een goede match tussen hulpvrager en vrijwilliger.  Goed contact tussen coördinator en vrijwilliger helpt daarbij. Want hoe beter de coördinator de eigen vrijwilligers kent, des te beter kan de juiste vrijwilliger bij de vraag gevonden worden. Daarvoor is een goed beeld nodig van de persoonlijke mogelijkheden en voorkeuren van de momenteel 18 verschillende vrijwilligers uit hun groep. Zijn er nieuwe vrijwilligers nodig, dan voert de coördinator om die reden zelf het kennismakingsgesprek voordat iemand bij de boodschappen hulpdienst start. Wanneer er zich bijzonderheden voordoen bij een cliënt, zijn de coördinatoren het eerste aanspreekpunt voor de uitvoerende vrijwilligers en voor de cliënt.

Een sociaal makelaar van Welzaam is eindverantwoordelijk voor het goede verloop van de Boodschappen Hulpdienst en faciliteert en ondersteunt de coördinatoren, zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Kandidaat-coördinator/-coördinatoren wordt/worden uitgenodigd te reageren op deze (dubbele) vacature. Ook als u eerst meer wilt weten over deze verantwoordelijke vrijwilligersvacature, kunt u contact opnemen. Sociaal makelaar en huidige coördinator gaan graag in gesprek om verdere informatie te geven en vragen te beantwoorden. 

Reacties s.v.p. naar Irene Franssen, sociaal makelaar

 

Irene Franssen

Irene Franssen

sociaal makelaar bij Welzaam Vleuten- De Meern
06-39 56 39 43
irenefranssen@welzaamutrecht.nl
Irene Franssen
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather