Voorbereidingen voor de NieuwjaarsTOOST 2019 Leidsche Rijn en Vleuten-de Meern

De NieuwjaarsTOOST Leidsche Rijn – Vleuten-de Meern is inmiddels een traditie geworden. We vieren samen dat Leidsche Rijn en Vleuten-de Meern bruisende wijken zijn met een unieke en bruisende NieuwjaarsTOOST. De voorbereidingen zijn dan ook al in volle gang!

Reserveer alvast deze datum en plek in je agenda voor onze NieuwjaarsTOOST 2019 Leidsche Rijn / Vleuten-de Meern:
vrijdag 11 januari 2019, 17.00 – 19.00 uur, Leidsche Rijn College.

We nodigen alle wijkbewoners uit die nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal te beleven is in onze wijken. Wil je meedenken of meehelpen met andere actieve bewoners in je wijk? Dan ben je van harte welkom om kennis met elkaar te komen maken tijdens onze TOOST! Er is weer gelegenheid om je initiatief te pitchen op de pitch-wand. En je kunt naar andere initiatiefnemers luisteren die hun oproep doen, verhaal vertellen of hun ervaringen willen delen. Leerlingen van het Leidsche Rijn College serveren tijdens deze TOOST de hapjes en drankjes. Kom ook gezellig meepraten, meeluisteren en het nieuwe jaar mee vieren. Natuurlijk zijn kinderen ook welkom. Graag tot ziens.

O ja, deze ‘reserveer de datum’ uitnodiging mag je natuurlijk verder sturen naar mensen waarvan je denkt dat ze dit ook interessant vinden.

Dit bericht is opgesteld door initiatiefnemers voor de TOOST 2019:
actieve bewoners uit Leidsche Rijn en Vleuten-de Meern, medewerkers en leerlingen van het Leidsche Rijn College, mensen van JOU Jongerenwerk Utrecht, mensen van DOENJA, mensen van Welzaam, mensen van de Wijkbureaus gemeente Utrecht, mensen van de Vrijwilligerscentrale Utrecht en vele anderen.

Communicatie_PR

Communicatie_PR

medewerker communicatie bij Welzaam Vleuten-De Meern
pr.communicatie@welzaamutrecht.nl
030 30 20 676
Communicatie_PR

Laatste artikelen door Communicatie_PR (Alles bekijken)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather