Vrouwendag in de Weide Wereld op 26 maart

vrouwendag vleuten de meern weide wereld zij aan zij

Op zondag 26 maart zal het weer bruisen van diversiteit in buurtcentrum de Weide Wereld. Van 13.00 tot 17.00 uur vindt dan de viering van de vrouwendag plaats. Alle vrouwen uit Vleuten, Vleuterweide, De Meern en De Balije zijn welkom.

Dit jaar ligt het initiatief bij de vrouwengroep van De Albatros (de Theemutsjes). Zij hebben ism buurtbewoners een mooi programma samengesteld met ondersteuning van Welzaam.

De middag begint met een ongedwongen bijeenkomst en ontmoeting in een feestelijke sfeer. Samen wordt er gegeten en feest gevierd. Maar ook kun je je laten opmaken en je handen laten versieren met henna. DJ Loubna zal voor gevarieerde muziek zorgen. Namens Dreaming of Syria zal Salma Fayyad zorgen voor een Dabke workshop.
De theemutsjes zullen zorgen voor lekkere hapjes en een drankje. Om 16.45 uur is er ter afsluiting koffie/ thee met een cupcakje verkrijgbaar.

De entree bedraagt € 5,- en de vrouwendag is toegankelijk voor alle dames uit Vleuten-De Meern vanaf 12 jaar! Buurtcentrum Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, Vleuterweide

 

Saida Marouf

Saida Marouf

sociaal makelaar bij Welzaam Vleuten- De Meern
06-34736066
saidamarouf@welzaamutrecht.nl
Saida Marouf

Laatste artikelen door Saida Marouf (Alles bekijken)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather