Welzaam moet werk beëindigen

logo welzaam

De gemeente Utrecht heeft de nieuwe subsidieperiode voor het sociaal makelaarschap gegund aan een nieuwe partij. De consequentie van dit besluit is dat Welzaam en de andere vier sociaal makelorganisaties – DOENJA Dienstverlening, Me´kaar, Vooruit en Wijk&co- hun werk in de wijken per 31 december stoppen en worden opgeheven. Welzaam is teleurgesteld dat zij geen continuïteit kan bieden aan de bewoners met wie ze al jaren samenwerkt.

Het sociaal makelaarschap in Vleuten-De Meern en de andere wijken van Utrecht zal vanaf 1 januari 2019 ingevuld worden door Dock. Wat dit betekent voor de huidige medewerkers en hun werk is nog niet bekend. We wensen Dock veel succes bij de opdracht en dat deze mag bijdragen aan een inclusieve wijk zoals wij daar de afgelopen zes jaar aan hebben bijgedragen.

We streven naar een zo goed mogelijke overdracht van werk en werknemers, zodat bewoners zo min mogelijk geraakt worden door deze beslissing van de gemeente. Het komende half jaar zal Welzaam haar werk in de wijk nog zo veel mogelijk blijven voortzetten. Ook zullen we ons bezighouden met het afronden van onze werkzaamheden en het voorbereiden van de overdracht en de ontbinding van de organisatie.

Communicatie_PR

Communicatie_PR

medewerker communicatie bij Welzaam Vleuten-De Meern
pr.communicatie@welzaamutrecht.nl
030 30 20 676
Communicatie_PR

Laatste artikelen door Communicatie_PR (Alles bekijken)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather