Welzaam zoekt vrijwilligers voor Algemene Hulpdienst en Boodschappen Hulpdienst

 

Welzaam Vleuten – De Meern ondersteunt burenhulpdiensten voor oudere bewoners en mensen met een beperking uit de wijk Vleuten-De Meern, die geen beroep kunnen doen op familie of bekenden en toch hulp en/of gezelschap nodig hebben.

Op dit moment zijn vooral vrijwilligers welkom voor gezelschapsbezoekjes, wandelen (zo mogelijk ook met een rolstoel) en voor boodschappenhulp (Algemene Hulpdienst).

Tijdens een kennismakingsgesprek met de vrijwillige coördinator van deze dienst kunt u onder andere aangeven wat u zou kunnen betekenen en hoeveel tijd u in deze burenhulpdienst wilt en kunt steken.

Hulpaanvragen voor de Algemene Hulpdienst en Boodschappen Hulpdienst komen binnen bij de Telefoondienst van Welzaam Vleuten – De Meern.
De vrijwillige coördinator belt daarna of de vrijwilliger beschikbaar is voor deze hulpvraag. U bepaalt op dat moment zelf of het lukt.

Voor bestaande aanvragen bij de Algemene Hulpdienst zoeken we op dit moment vooral mensen die geduldig en rustig kunnen omgaan met mensen die zorg nodig hebben.

Heeft u belangstelling?
Neem dan contact op met Welzaam Vleuten-De Meern via 030 6773131 (elke werkdag bereikbaar tussen 9.00 en 11.00 uur).
Of mail uw gegevens naar wo@welzaamutrecht.nl.

Er wordt naar u uitgekeken!

Burenhulpdiensten Welzaam

Burenhulpdiensten Welzaam

030 - 677 31 31 (ma t/m vrij van 09:00-11:00)
wo@welzaamutrecht.nl
Burenhulpdiensten Welzaam
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather