WijkConnect

Welzaam werkt samen met WijkConnect om dit online platform ook in Vleuten-De Meern uit te rollen. De missie van WijkConnect is: Mensen verbinden in de wijk. Een samenwerking met buurtverbinder Welzaam ligt dan ook voor de hand. WijkConnect is een online platform waar vraag en aanbod van buurtbewoners en professionals uit de wijk samenkomen.

Bewonersinitiatieven kunnen naast het gebruik van het prikbord met de bekende post-its ook gebruik maken van de agenda. Deze geeft steeds een actueel overzicht van de activiteiten in Vleuten-De Meern.

WijkConnect is voor bewoners en voor organisaties in Vleuten-De Meern. WijkConnect is ook actief in andere wijken van Utrecht en in andere steden. Iedere wijk heeft zijn eigen WijkConnect-platform.

Ondersteuning
Wilt u gebruik maken van WijkConnect, maar vindt u de techniek nog lastig? Getrainde wijkhelden kunnen u hierbij helpen. U vindt ze bij het inloopspreekuur van de digitale bruisplekken in buurtcentra de Pijler, de Schakel en de Weide Wereld. Ook de vrijwillige buurtbewoners van de Informatiebalie in de Cultuurcampus kunnen u verder helpen.

 

Alfred van Putten

Alfred van Putten

sociaal makelaar bij Welzaam Vleuten- De Meern
06-81 31 77 61
alfredvanputten@welzaamutrecht.nl
Alfred van Putten

Laatste artikelen door Alfred van Putten (Alles bekijken)