Wil in je buurt: voor al je vragen

Vrijwilligers van Wil op de dinsdag in de Pijler. 

Op donderdag 27 juni is Wil (Wijk Informatielijnen) feestelijk gelanceerd in de CultuurCampus Vleuterweide. Op dinsdag 5 september is WIl Informatielijnen ook in buurtcentrum De Pijler in Veldhuizen van start gegaan. Buurtbewoners kunnen op dinsdag en donderdag persoonlijk langskomen met al hun vragen tussen 10 en 12 uur. Op beide locaties is een huiskamerzitje aangebracht waar, onder het genot van een kop koffie, bewoners terecht kunnen bij de vrijwilligers van Wil. Mensen die niet naar de locaties toe kunnen komen, kunnen bellen van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 11 uur en worden dan te woord gestaan door de Telefoondienst van Wil/Welzaam. Bewoners kunnen hun vragen ook e-mailen naar info@wilinjebuurt.nl, ons op facebook en twitter vinden of de website www.wilinjebuurt.nl bezoeken. Ken je bewoners die een vraag hebben over activiteiten, zorg, welzijn, sporten of nog veel meer? Wijs ze dan op Wil!

Wil is een levend buurtnetwerk van actieve bewoners, vrijwilligers en professionals uit de buurt. Wil verwijst door naar websites, helpt bewoners verder en signaleert wat nog ontbreekt aan informatie zodat bewoners en professionals elkaar nog beter weten te vinden. Om te zorgen dat de vrijwilligers en professionals van Wil elkaar goed kunnen vinden bij het vinden van antwoorden op vragen van buurtgenoten, verzorgt Wil trainingen.
Wil Wijkinformatie is nu wekelijks in de Pijler en Cultuurcampus te vinden, maar bewoners willen dat Wil ook in De Schalm, de Schakel, en de speeltuinen een vaste plek krijgt. Er is daarom volop ruimte om mee te werken en je aan te sluiten. Naast gastheren en vrouwen zoeken we bijvoorbeeld ook hulp bij onze PR en communicatie werkzaamheden. Doe vooral mee en bekijk de vacatures op de website.

Dit artikel stond in de vrijwilligersnieuwsbrief van oktober 2017. 

 

Communicatie_PR

Communicatie_PR

medewerker communicatie bij Welzaam Vleuten-De Meern
pr.communicatie@welzaamutrecht.nl
030 30 20 676
Communicatie_PR

Laatste artikelen door Communicatie_PR (Alles bekijken)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather