Wil sluit graag aan bij jouw bijeenkomst!

Organiseer je een bijeenkomst voor bewoners en/of vrijwilligers? Wil sluit graag aan om iets te vertellen over wat we doen of om een workshop te geven.
Neem contact op met Janneke van der Meulen: 06 23 63 22 17 jannekevandermeulen@welzaamutrecht.nl

Zo verzorgde Wil op 21 maart een workshop tijdens de Samenkomst waarin bewoners de kans kregen mee te denken over het Wil-netwerk in de wijk. En op 25 april schoof Wil aan bij de bewonersraad van de Schakel om over Wil te vertellen.

Wil kent de wijk. Wil weet waar je terecht kunt wanneer je nieuwe mensen wilt ontmoeten, waar je mee kunt doen aan leuke activiteiten en welke mensen in de buurt je verder kunnen helpen als je ergens naar op zoek bent. Wil zoekt met je mee naar het antwoord op je vraag. Het is niet altijd gemakkelijk te vinden wat je nodig hebt, en wat er mogelijk is als je bijvoorbeeld nieuwe contacten of activiteiten in de buurt zoekt.

Tijdens een Wil workshop kunnen bewoners aangeven wat zij zoeken en misschien nog missen in de wijk. Dit kan gekoppeld worden aan een bepaald thema, zoals sport en bewegen of cultuur. Samen kijken we naar bestaande initiatieven en kunnen er nieuwe ideeën ontstaan, die eventueel zelfs meteen opgezet kunnen worden. De vorm van de workshop kan in overleg bepaald worden en we houden ook graag een praatje als dat beter past.

Voor meer informatie over Wil, kijk op www.wilinjebuurt.nl.

Janneke van der Meulen

Janneke van der Meulen

sociaal makelaar bij Welzaam Vleuten- De Meern
06 23 63 22 17
jannekevandermeulen@welzaamutrecht.nl
Janneke van der Meulen

Laatste artikelen door Janneke van der Meulen (Alles bekijken)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather