Deze zomer: huiskamer in de Weide Wereld

Vanaf vrijdag 14 juli organiseren een aantal actieve bewoners uit Vleuterweide iedere vrijdagmiddag een Zomerhuiskamer van de wijk in de Weide Wereld.  Je bent van harte welkom van 14:00-16:00.. Deze proefopening wordt gebruikt om met bewoners samen de behoeften te peilen en samen eventueel nieuwe nieuwe activiteiten op te zetten.

Vleuterweide is een wijk met veel jonge gezinnen. Voor veel mensen is het verrassend om te vernemen dat er meer dan 2000 bewoners van boven de 55+ woonachtig zijn. Deze groep willen de initiatiefnemers uitdagen om zo af en toe gezamenlijk deel te nemen aan een activiteit.

De Huiskamer van de Wijk is een plek waar buurtbewoners naar toe kunnen om elkaar te ontmoeten. Er zijn sinds 2015 diverse Huiskamers geopend, en we willen ook een huiskamer openen in buurtcentrum de Weide Wereld. Ook in de Weide Wereld willen we een huiskamer opzetten. We gaan eerst proefdraaien!
De huiskamer willen we met jou gaan inrichten, zodat het een plek wordt om binnen te lopen om een kop koffie/thee te drinken en een praatje te maken. De Huiskamer van de Wijk wil ook bij uitstek de plek worden om met en voor elkaar activiteiten op te zetten, uit te voeren of iets te ondernemen. Hierbij valt te denken aan bv. biljarten, schilderen, handwerken, samen wandelen, gezamenlijk lunchen, en nog veel meer. Doe je mee?

De activiteit vindt plaats in Buurtcentrum Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50. Ingang bereikbaar via de hellingbaan of de trap bij de hellingbaan. Vragen over deze activiteit kunt u stellen aan Imca Telkamp 06-53537359  itelkamp@rijnhoven.nl

Alfred van Putten

Alfred van Putten

sociaal makelaar bij Welzaam Vleuten- De Meern
06-81 31 77 61
alfredvanputten@welzaamutrecht.nl
Alfred van Putten

Laatste artikelen door Alfred van Putten (Alles bekijken)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather