Zomeropening Wil Cultuurcampus

wil in je buurt, cultuurcampus, informatiebalie, vleuterweide

Wil -Wijk Informatie Lijnen- blijft de hele zomer open op de Cultuurcampus. Binnen Wil zetten vrijwillige buurtbewoners zich in om hun buurtgenoten verder te helpen en te informeren over wat er mogelijk is in de wijk. Bovendien beleeft de nieuwe digitale bruisplek Cultuurcampus een proefopening. Iedere donderdagochtend bent u welkom bij Wil van 10.00u- 12.00u op het informatieplein van de Cultuurcampus, Burchtpoort 16.

Iedereen kan zijn of haar vraag stellen: de vrijwillige buurtbewoner helpt bij het vinden van een antwoord. Ook koppelt Wil mensen met een hulpvraag aan buurtbewoners die iets willen betekenen. Wil legt verbindingen in de wijk en is het verzamelpunt van kennis en informatie over en van de wijk.

Op 13 en 20 juli kunt u er ook terecht met vragen over het gebruik en werking van computers/i-pads en dergelijke. De Digitalebruisplek Cultuurcampus beleeft dan een proefopening. De Digitale Bruisplek en het Vrijwilligersmatchpunt Vleuten-De Meern zijn op deze locatie onlosmakelijk verbonden met Wil. Met recht; voor ieder wat Wils.

Heeft u vragen over deze activiteit? Wil is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 11:00 op 030-6773131. Of mail een vraag naar info@wilinjebuurt.nl.

Burenhulpdiensten Welzaam

Burenhulpdiensten Welzaam

030 - 677 31 31 (ma t/m vrij van 09:00-11:00)
wo@welzaamutrecht.nl
Burenhulpdiensten Welzaam
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather